close
تبلیغات در اینترنت
خاطرات من و همكارانم
آخرین مطالب

آخرین ارسال های انجمن

خاطرات من و همكارانم

قضيه سور خوردن ما ....

چون در هفته بزرگداشت مقام معلم هستیم ضمن اینکه این روز را تبریک گفته بهانه ای یافتم تا یکی دیگر از خاطرات مدرسه ام را بازگو کنم . همه ساله اردیبهشت ماه که میشه هر چند که ماه مورد علاقه ام هم همین اردیبهشت ماه است ! بساط یه دسری در مدرسه راه می اندازیم .این خوردنی ای نیست جز (سور ) خوراکی باحالی است مخصوصا باید دسته جمعی سرو شود ! لازم می بینم اول یه توضیح مختصری درباره "سور " بدم . مردم منطقه ما زمستان که میشه ماهی حشینه "ساردین "مقدار فراوانی تهیه می کنند آن را پاک کرده همراه با فلفل و نمک فراوان و مقداری آویشن در "یک ظرف در دار"مخلوط کرده ودر جایی از اتاق یا حیاط قرار می دهند تا فصل تابستان برسد ! که ما همیشه زودتر از فصل تابستان آن را افتتاح می کنیم ! امسال هم در مدرسه قرار بر این گذاشتیم هر کدام از همکاران یه خوراکی که باید همراه آن خورده شودتهیه کنیم و با خودمون به مدرسه بیاریم. که من فقط باید سبزی پرپین "پرگو " می آوردم . خلاصه اینکه بساط خوردن راه انداختیم . جاتون سبز البته ناگفته نماند این سور که از شیشه و ظرف در دار که بیرون آورده شود بوی خوشایندش همه محیط را اشغال میکنه ! ولی به خوردنش می ارزه . چند نکته بگم که ابتدا این سور باید خوب شسته شود که نمک های اضافی آن از بین برود بعد همراه با آب و آبلیمو آن را قاطی می کنیم برخی در این آب مقداری تمر هم می ریزند برخی هم مثل من گوجه ! لازم است بگم که همراه با این سور چه چیزایی باید همزمان میل شود تا فشارخون یک باره بالا نرود و همچنان مهمان همین دنیا باشیم ! مواد لازم برای خوردن این دسر : 1-سور 2-پیاز به اندازه دلخواه 3-سبزی پرگو "پرپین " نوعی سبزی محلی 4- هندوانه 5-نان فراوان 6-آبلیمو 7-...........

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی